Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Welovelocal.hr portala automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Welovelocal.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio Welovelocal.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Welovelocal.hr portal

"KOJA TVRTKA." posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja Welovelocal.hr portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Welovelocal.hr portala, ukoliko ne krše pravila korištenja.

Welovelocal.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Welovelocal.hr sadržaje objavljuje u dobroj vjeri. Sve sadržaje Welovelocal.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Welovelocal.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup Welovelocal.hr portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. 

Autorska prava

Korisnik koji smatra da je Welovelocal.hr povrijedio njegova autorska prava ovlašten je takav sadržaj odmah prijaviti društvu TVRTKA  Welovelocal.hr će svaku takvu prijavu razmotriti odmah te, u slučaju utvrđivanja povrede, u najkraćem roku ukloniti sporni sadržaj.

Linkovi na vanjske stranice

Welovelocal.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Welovelocal.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Registrirani korisnici

Registriranjem na Welovelocal.hr portal korisnik je obavezan završiti postupak registracije, unijeti istinite podatke.

Welovelocal.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji. Za sve sadržaje obavljene pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Welovelocal.hr je ovlašten, po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave, u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

Welovelocal.hr zadržava pravo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio Uvjete korištenja.

Korisnik je dužan odmah prijaviti Welovelocal.hr portalu neovlašteno korištenje njegovog accounta. Welovelocal.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Pravo korištenja web stranice

Welovelocal.hr omogućuje posjetiteljima besplatno korištenje sadržaja (za sve korisnike) pod uvjetom da ne krše pravila korištenja Welovelocal.hr portala.

Modificiranje i promjene pravila

Welovelocal.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira ova pravila korištenja. O važnim promjenama i dopunama, Welovelocal.hr može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem novih pravila na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Welovelocal.hr portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Pravila o zaštiti privatnosti

Ova Pravila o zaštiti privatnosti opisuju kako prikupljamo, upotrebljavamo i obrađujemo vaše podatke, uključujući i osobne podatke, u vezi s vašim pristupom i korištenjem portala www.Welovelocal.hr.

Naše usluge ponekad sadrže linkove na usluge drugih kompanija. Te kompanije imaju vlastita pravila o zaštiti privatnosti i korištenju kolačića, stoga imajte na umu da će informacije koje na taj način dajete, biti regulirane njihovim pravilima. Svakako provjerite i njihova pravila o zaštiti privatnosti, kako biste znali kako će upotrebljavati vaše podatke.

Čvrsto smo predani čuvanju informacija o vama i vašoj obitelji. Naš tim poduzima sve razumne napore kako bismo brinuli o vašoj informacijskoj sigurnosti i privatnosti. Istodobno, nijedna usluga ne može biti potpuno sigurna - ako imate razloga misliti da su vaš korisnički račun ili osobni podaci izloženi riziku, na primjer, ako je netko mogao saznati vašu lozinku, odmah nam se javite, putem mail adrese info@welovelocal.hr.

Popunjavanjem naših obrazaca za registraciju (na primjer putem naših web stranica ili mobilnih aplikacija ("aplikacije") ili kontinuiranim korištenjem naših usluga, pristajete na korištenje vaših osobnih podataka u skladu s ovim pravilima.

Voditelj obrade podataka je društvo ALERT  d.o.o., Petra Berislavića 20, 10 000 Zagreb.

Podaci koje prikupljamo

Postoje tri opće kategorije informacija koje prikupljamo.

Informacije koje nam dajete

Tražimo i prikupljamo sljedeće osobne podatke o vama i/ili o Vašoj tvrtki, kada se registrirate kao korisnik naše web stranice. Ove informacije su neophodne za odgovarajuću provedbu ugovora između vas i nas i omogućuju nam da ostvarujemo naše pravne i zakonske obveze. Ove informacije ne dijelimo s trećim osobama, osim u izuzetnim slučajevima, i samo uz vaš izričiti pristanak. Bez pružanja navedenih informacija možda vam nećemo moći pružiti sve tražene usluge.

Informacije za otvaranje korisničkog računa - kada se prijavite kao korisnik stranice, zahtjevamo određene informacije kao što su: vaše ime, prezime, adresa e-pošte i datum rođenja i sl.
Profil i informacije o oglasu - da biste upotrebljavali određene značajke portala oglasa, možemo vas tražiti dodatne informacije, što može uključivati vašu adresu, telefonski broj, fotografije i sliku profila.
Podaci o potvrdi identiteta - da bismo stvorili i održali pouzdano i sigurno okruženje, možemo prikupljati podatke sa svrhom provjere vašeg identiteta (kao što su slike vaše izdane osobne iskaznice, putovnica, ili vozačka dozvola, kako to dopuštaju važeći zakoni) ili druge podatke o autentičnosti.

Podaci koje ste nam poslali

Možete nam poslati i neke dodatne osobne podatke kako bismo uspostavili bolji korisnički doživljaj. Ove se dodatne informacije obrađuju na temelju vašeg pristanka.

Informacije koje automatski prikupljamo prilikom vašeg korištenja Indexa i Index oglasa

Kada koristite našu web stranicu, automatski prikupljamo neke informacije, uključujući osobne podatke, o uslugama koje koristite i načinu na koji ih upotrebljavate. Ove informacije potrebne su za odgovarajuće izvršenje ugovora između vas i nas, kako bismo postupali u skladu sa našim pravnim i zakonskim obvezama i imajući u vidu naš legitiman interes za pružanje i poboljšanje usluga.

Informacije o geografskoj lokaciji

Kada koristite određene usluge Indexa, možemo prikupiti informacije o vašoj preciznoj ili približnoj lokaciji, kako je ona određena podacima poput vaše IP adrese ili GPS-a mobilnog uređaja, kako bi vam pružili bolji korisnički doživljaj. Većina mobilnih uređaja omogućuje vam da upravljate ili onemogućite upotrebu usluga lokacije za aplikacije, u izborniku postavki uređaja. Index može prikupljati te podatke čak i kada ne upotrebljavate aplikaciju, ako je ta veza omogućena putem vaših postavki ili dozvola za uređaj.

Informacije o načinu korištenja portala

Prikupljamo informacije o vašim interakcijama putem našeg portala, kao što su stranice ili sadržaj koji pregledavate, pretraživanja za Ispis i druge radnje na Indexu.

Zapisnik podataka i podataka o uređaju

Automatski prikupljamo podatke o zapisima i podatke o uređaju, kada pristupate i koristite www.welovelocal.hr, čak i ako niste stvorili korisnički račun ili niste prijavljeni. 

Kolačići i slične tehnologije

Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije, kao što su web-svjetionici, pikseli i identifikatori mobilnih uređaja. Možemo dopustiti i našim poslovnim partnerima da koriste ove tehnologije praćenja na Indexu ili angažirati druge da prate vaše ponašanje u naše ime. Više informacija o našoj upotrebi ovih tehnologija potražite u našim pravilima o kolačićima.

Informacije koje prikupljamo od trećih strana

We love local može prikupljati informacije, uključujući i osobne podatke, koje drugi pružaju o vama, kada koriste Index ili dobivaju informacije iz drugih izvora i kombiniraju ih s informacijama koje prikupljamo putem portala. Ne kontroliramo, ne nadziremo i ne odgovaramo za način na koji treće osobe koje pružaju vaše podatke obrađuju te podatke, a bilo koji zahtjev za informacijama o otkrivanju vaših osobnih podataka treba uputiti trećim stranama.

Ostali izvori

U opsegu dopuštenom primjenjivim zakonima, možemo primiti dodatne informacije o vama, kao što su demografski podaci ili podaci potrebni za otkrivanje prijevara, od pružatelja usluga trećih strana i/ili partnera te ih kombinirati s našim podacima o vama. Možemo primati informacije o vašim iskustvima i interakcijama s našim partnerskim oglasnim mrežama.

Dijeljenje i otkrivanje

Nikada nećemo prodavati vaše osobne podatke. Oni su objavljeni uz Vaš pristanak te ih dijelimo uz Vašu suglasnost.

Vaša prava

Za sva pitanja i ostvarivanje prava navedenih u ovom odjeljku možete nam se obratiti slanjem elektroničke pošte na adresu info@welovelocal.hr. Imajte na umu da vas možemo tražiti da potvrdite svoj identitet, prije poduzimanja daljnjih radnji na vaš zahtjev.

Upravljanje vašim informacijama

Možete pristupiti portalu i ažurirati svoje podatke. Vi ste odgovorni za čuvanje vaših osobnih podataka ažuriranim.

Ispravak netočnih ili nepotpunih podataka

Imate pravo zatražiti da ispravimo netočne ili nepotpune osobne podatke o vama (a koje ne možete ažurirati na vašem korisničkom računu).

Zadržavanje i brisanje podataka

Općenito zadržavamo vaše osobne podatke koliko god je to potrebno za izvršenje ugovora između vas i nas i kako bismo poštovali naše zakonske obveze.

Dostavljanje pritužbi

Imate pravo podnijeti pritužbe na aktivnosti obrade podataka od strane Indexa, pred nadležnim tijelima za zaštitu podataka – Agencija za zaštitu osobnih podataka.

Sigurnost

Kontinuirano provodimo i ažuriramo administrativne, tehničke i fizičke mjere sigurnosti kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka, uništenja ili izmjene. Ako znate ili imate razloga vjerovati da su vaši podaci za uspostavu korisničkog računa izgubljeni, ukradeni, zloupotrebljeni ili na drugi način ugroženi ili, u slučaju bilo kakve stvarne povrede ili sumnje na neovlaštenu upotrebu vašeg korisničkog računa, odmah nas kontaktirajte.

Promjene ovih pravila

Vlasnik portala pridržava pravo izmjene ovih Pravila o zaštiti privatnosti, u bilo kojem trenutku, u skladu s ovom odredbom. Ako promijenimo ova Pravila, objavit ćemo izmijenjena Pravila o zaštiti privatnosti na www.welovelocal.hr web stranici i ažurirati datum zadnje izmjene. Ako se ne slažete s izmijenjenom Pravilima o zaštiti privatnosti, možete otkazati svoj račun. Ako ne otkažete svoj račun prije datuma kada izmjenjena Pravila o zaštiti privatnosti stupaju na snagu, vaš daljnji pristup i korištenje Indexu bit će podložno revidiranim Pravilima o zaštiti privatnosti.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili pritužbi u vezi s ovim Pravilima o zaštiti privatnosti ili našim postupcima obrade vaših podataka, možete nam poslati e-poštu ili nas kontaktirati na:

ALERT d.o.o.
Petra Berislavica 20
10 000 Zagreb

e-mail: info@welovelocal.hr 

 

Huuumans su proizvod Pabla Stanleya i licencirani su pod licencom Creative Commons.